Noile anunturi de locuri de munca din Bucuresti

by hipmom . 0 Comments

Industria muzicală este fără îndoială unul dintre domeniile “mai sexy” în care să lucreze, potrivit unui sondaj recent de către editori de revista Time. Există muzică industria de anunturi locuri de munca care necesită aproape orice îndemânare stabilit că poate aduce la locul de muncă şi instruirea necesare variază în funcţie de fiecare de anunturi locuri de munca de industria de muzică, care te-ar interesa. Aici sunt unele orientări generale pentru a găsi de lucru în muzica industrie jobs.

 

Iubesc muzica.

Nu este o condiţie prealabilă pentru muzica industrie jobs, dar iubesc muzica de orice fel este o certă pas în direcţia cea bună. În timp ce iubitor de muzica nu poate fi important în poziţia de un contabil de discuri, practic, este necesar pentru cineva care lucreaza cu artisti sau promovare.

Verifica calificările pentru anunturi locuri de munca.

În general, cele mai multe anunturi locuri de munca în industria muzicală necesită cel puţin un grad de colegiu de doi ani – cu excepţia artiştilor interpreţi sau executanţi care puteţi obţine prin fără un grad în cazul în care acestea au talent. Se aşteaptă ca mai mult interesate de anunturi locuri de munca, este mai mare nivelul de educaţie sau experienţă va trebui să fie. Un promotor de înregistrare poate fi necesar să demonstreze abilităţile de reţea sau contacte dezvoltate în scena muzicii locale, de exemplu, şi un avocat de contracte, evident, va necesita un grad de drept. Profesorii de muzică de lucru pentru şcoli va trebui să aibă o licenţă de predare, precum şi a demonstrat capacitatea de a juca un instrument.

52482-munca_XL

 

Cele mai bune de formare este pe instruire profesională.

Pentru poziţiile ca manager de trupa, munca road, publicişti şi promotori, cele mai bune de formare este un stagiu sau prin propria muncă promovarea şi/sau de a gestiona o trupa pe cont propriu. Unii publicişti şi promotori de vin la locul de muncă de la proprii fanzine, sau au dezvoltat o retea de contacte în radio şi publicitate prin intermediul lor colegiu sau adolescent an extracurriculare.

O diplomă în muzică este respectat în multe muzica industrie anunturi locuri de munca.

Colegii care se specializează în educaţie muzicală ca la scoala de Berklee pentru artele oferă instruire în multe aspecte diferite ale industriei muzicale. Puteţi studia muzica şi performanţa de drept, de contabilitate pentru industria muzicală şi de afaceri de management pentru companii de muzică, precum şi compoziţia, performanţă şi alte anunturi locuri de munca specifice muzicii.

Se alăture trupei.

Unul dintre motivele cele mai bune de formare pentru o carieră în muzică orchestrală este trupa ta şcoală sau colegiu. Dacă sunteţi deja dincolo de anii de şcoală, să profite de judeţ şi oraş societatilor de muzica la ambele tren ureche şi să păstreze în practica de joc cu alţii.

Muzica Ministerul de anunturi locuri de munca necesită adesea certificari speciale.

Dacă aveţi o chemare pentru un loc de muncă din Ministerul de muzica, veţi găsi că multe biserici si sinagogi necesită ca ministru de muzica lor cu normă întreagă au pastorale de formare, precum şi formare muzicale. Breasla American Organists şi Consiliul Naţional de muzicieni pastorale oferă certificari profesionale la un număr de niveluri.

Terapeuţii Muzica necesita o diplomă în terapia prin muzica la una din universităţile aprobate care invata muzica terapie.

Pe lângă studiile regulate, burlaci în terapia prin muzica necesită 1200 ore de practică clinică.

Condiţiilor de formare pentru muzica industrie jobs sunt variate, dar aceasta este o scurtă prezentare de formare necesare pentru unele din cariere majore în industria muzicală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *