Montarea centralelor termice pentru case

by hipmom . 0 Comments

În trecut cei mai mulți oameni au avut două strategii de control al temperaturii în gospodăria lor. Prin lunile de vară de timp au folosit un aparat de aer conditionat pentru a menține aerul minunat și umiditatea de gestionat. De-a lungul sezonului de iarnă, odată temps scăzut sub congelare, s-au bazat pe cuptor lor de a căldură Factori sus. Piese de azi s-au modificat. Acum într-adevăr este realizabil pentru a obține o persoană să posede un aparat de aer conditionat care nu numai deține lucruri minunate prin ora de vară, dar va ambigu și ca o sursă de încălzire în timpul iernii.

In zilele noastre, veți descoperi diverse metode de centrale vaillant în uz. În Europa și în Regatul Unit poate fi răspândită de a găsi recent H2O pentru robinete și aparate încorporate în sistemul de centrale vaillant prin utilizarea unui schimbător de căldură. Într-o metodă sigilat, care este mult mai răspândit spre SUA, apa caldă pentru robinete și, de asemenea, în scopul de apă sau de încălzire se află în tehnici diferite de circulatie.

Centrale vaillant cu abur se realizează prin încălzirea apei într-un cazan, urmat de abur fierbinte incredibil obtinerea circulat spre radiator. Apa potabilă este de obicei încălzit cu gaz, cărbune sau ulei. Sub podea funcții de încălzire a apei potabile într-un stil destul de comparabile. Distincția este că apa potabilă încălzită este circulat prin conducte sub podea; încălzirea sol și aer peste ea. În aceste sisteme de abur sau h2o hidraulice de centrale vaillant exact aceeași H2O este folosit de peste si peste. Această abordare poate fi, de asemenea, utilizat sub unele zone publice de exemplu trotuare sau locuri de parcare ca o modalitate de a topi gheata si zapada. Aplicații în aer liber au nevoie de un fel de antigel pentru a deveni adăugat spre H2O.

10121

Pompele de căldură sunt un alt tip de centrale vaillant. Exact unde sezon temperaturile din timpul iernii sunt pompele de căldură usoare extrage căldura din aer în aer liber. În zonele mai reci sunt utilizate pompe geotermale; ei trage căldura din sol. Doar grea cu o pompă de căldură este faptul că, în condiții extrem de reci, este necesară o anumită formă de căldură suplimentară.

Gaz standard sau modele electrice de centrale vaillant sunt comparabile cu modul în care o funcții de bucatarie, una încălzește arzătoarelor cu combustibili lor, după care o metodă aer comprimat de tubulatură, împreună cu un admirator varsă în căldură.

Chiar acum se pune accent pe eficiența energetică. În majoritatea regiunilor pompele de căldură sunt considerate ca a fi cele mai eficiente energetic, deși ar putea foarte bine necesita o alimentare cu energie termică de rezervă la instanțe specifice cu privire la anul. Gazul este de obicei, numit pentru că două mai eficient. Cu toate acestea, depinde exact unde locuiți, tipul de locuință pe care îl încălzirea plus cheltuielile de putere din interiorul regiunea dumneavoastră. În câteva cazuri, toate sistemele de încălzire electrică ar putea fi cea mai eficientă alegere.

Înainte de a decide cu privire la o nouă metodă de încălzire pentru resedinta, veți dori să aibă o putere verifica de către un profesionist. Sunt în măsură să clarifice modul în care vei putea să crească eficiența de alimentare și reduce pierderile de căldură din casa ta. Indiferent de cât de eficient a cuptorului de centrale vaillant, casa ta va determina în cele din urmă cât de cald sau de frig poate fi acoperit și cât de mult într-adevăr intenționează să îl cheltuieli pentru caldura asta. Pentru mai multe detalii vorbesc cu furnizorii locali de baie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *