Cel mai bune Service Auto Skoda

by hipmom . 0 Comments

Skoda service a lansat mai multe modele de pe piata, cu o cotă echitabilă de victorii și pierderi. Skoda service Rapid este cel mai recent de la compania auto, și ea functioneaza in sans sale de clasă câteva sughițuri. Ar fi nedrept să descrie Rapid fără a menționa faptul că acesta este similar cu Volkswagen Vento în multe feluri. Skoda service a proiectat masina impresionant cu un număr bun de caracteristici induse. De asemenea, masina a fost lansat în trei diesel și cinci variante pe benzină și un preț în funcție de caracteristicile încărcate. În timp ce cele trei modele sunt aproape aceleași în ambele benzină și motorină, există două variante automate, Elegance și automatica Skoda service Ambition automată, care sunt disponibile numai în versiunea benzină.

Loviturile din nou Rapid:

Designul de prim rang,: Lucrari Rapid în sedan de segment C, din cauza de proiectare sale. Deși comparația cu Vento este inevitabilă, modelele sfârșitul mai mare de oaspeți dispun de incluziuni de inalta clasa cum ar fi sistemul de frânare anti blocare, airbag-uri duble SRS și față și lămpile de ceață spate. E o mașină european bine construit și puternic pentru drumurile indiene.

Prețul de prim rang: Compararea cu strictețe Vento, Rapid oferă o conducere și confort experiență mult mai bună. Pretul de Skoda service este cu adevărat lăudabil ca societatea a avut grijă ample pentru a se asigura de lux maxim din clasa sa.

autoturism-skoda-55

Prima Rata de transmisie automată: Dacă există un lucru în Rapid, care este înfricoșătoare, este transmisia automată. Există diferite moduri pentru diferite stiluri de conducere cu atenție ample a factorului de confort-la-unitate.

Prima rata motor diesel: Ai transmisia automată pe versiunea benzină, dar nu se poate trece cu vederea performanța superbă a variantelor diesel. Masina se mișcă bine în trafic cu motor diesel încărcat și creează un cuplu de 250 nm.

Domnișoarele din New Rapid:

Motorul pe benzină neimpresionant: Dacă motorul diesel vă oferă putere și manevrabilitate de încredere, motorul pe benzină va cu siguranță nu vă satisface la acel nivel. Un așteptat Skoda service a împuternici variantele pe benzina într-o mică măsură mai mare.

Absența anumite caracteristici: Dacă aruncăm o privire la segmentul C de sedan de pe piața indiană, veți găsi multe ratează din Rapid. Nu există senzori de parcare și montat nu direcție de control, ceea ce veți găsi cu siguranță în alte sedan.

Neimpresionant Service post-vânzare: Aceasta nu este, probabil, preocuparea cu Rapid, dar cu toate masinile Skoda service. Serviciul după vânzare de Skoda service nu este la egalitate cu Maruti sau Hyundai, care sperie clasa a consumatorilor care caută servicii de calitate. Oamenii care locuiesc în orașe mai mici se vor simți diferența principal.

Deficiențe de variante diesel: Tu nu va primi un model diesel cu transmisie automată, care este un alt dezavantaj.

Skoda service a reușit să dețină pe piață cu această mașină după ce a fost lăudat pentru puternic Superb. Pentru cei care iubit Vento, ei vor iubi cu siguranta Rapid pentru că este aproape aceeași ca și Vento cu dinamica demne de laudă, frâne și șasiu. Pe ansamblu, Skoda service Rapid este cu siguranță un sedan decent cu câteva flips. Acesta ar trebui să continue să aibă o pondere în poziție verticală pe drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *