Cum alegem butonii de camasa?

by hipmom . 0 Comments

Configurarea masa de călcat într-o zonă curată și pune cămașa pe el, cu partea piept în sus. În cazul în care Camasa este nasturii sus, va trebui să-l descheia. În cazul în care tricoul a încrețită după spălare, se umezi cu putina apa inainte de ao călcați. Dacă utilizați un fier de călcat cu abur, atunci, trebuie să-l umple cu apă distilată până la limita maximă, și a stabilit nivelul de temperatură al fierului ca recomanda pe etichetă butoni eleganti. Așteptați un minut sau două înainte de a începe a face călcat. Pentru confortul dvs., este recomandabil să se împartă tricoul în diferite secțiuni și de fier fiecare dintre ele separat.

butoni-camasa-39Procesul de călcat

Guler

Așezați gulerul drepte butoni eleganti pe masa de călcat și de fier porțiunea din interiorul primul. Porniți de la vârful guler și pentru a muta fierul spre interior. Apoi întoarceți și fier de altă parte, în același mod. După aceea, ori gulerul cum faci atunci când poartă tricoul și pentru a muta vârful de fier peste ori.

Jug

Jugul este secțiunea de butoni eleganti care se alătură gulerul și corpul de butoni eleganti. Trebuie să luați un umăr la un moment dat. Glisați tricoul până la sfârșitul îngust al consiliului de călcat și puneți-l cu fața interioară a jugului și fier-l. Va trebui să se mute fierul de călcat pe acest domeniu de două ori în cazul în care ridurile sunt prea mult. Unii oameni consideră că este ușor de fier jugul de nasturii guler. Se repetă procedeul de celălalt umăr.

Furtune

În timp ce călcat mâneci, grijă trebuie să fie luate ca cutelor existent să fie păstrate intacte. Publicați un manșon de-a lungul bord cu partea din față în sus și de fier în interiorul și în afara zonei de la sfârșitul primei. Apoi, fier de manșeta spre umăr, și pentru a muta din nou fierul de călcat până la manșetă. În mod similar, fier partea din spate a manșonului de asemenea. Aceeași metodă de călcat trebuie repetat pentru cealaltă manșonului.

Corpul de Shirt

Cel mai simplu parte a călcat o cămașă este de a de fier din organism sa. Pregătiți panourile frontale și începe masă un panou din zona din apropierea guler și merg până la cusături. În cazul în care cămașa are un buzunar, atunci ar trebui să fie călcate în primul rând. Odată ce ați terminat cu secțiunea principală a ambelor panourile frontale, folosiți vârful de fier pentru a lucra pe zonele care se află în între butoanele. Următorul este partea din spate a tricoului. Întoarceți camasa peste și a întins-o complet și apoi de fier. Acesta va fi mai ușor dacă împărți partea din spate în două jumătăți, și fier fiecare jumătate de la un moment dat.

Asigurați-vă că fierul este încălzit în mod corespunzător. Este important deoarece dacă temperatura este prea scăzută, atunci ridurile vor rămâne pe butoni eleganti întrucât prea mult de căldură va ruina tricoul cu semne de arsură. Nu merge pentru o pauza de ceai între călcat o cămașă sau urme de arsură urât sunt obligate să apară pe butoni eleganti. După masă, atârnă sau ori tricoul în mod corespunzător, pentru a preveni ridurile de la formarea din nou. Buton butoni eleganti atunci când îl puneți pe umeraș, sau în timp ce pliere, pentru a menține forma de butoni eleganti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *