Proiecte de casa eficiente pentru viitor

by hipmom . 0 Comments

A fost o fermă veche de 150 de ani și am avut noroc să-l. Proiecte case a fost bine îngrijit, dar cu toate acestea a fost arată vârsta. Acesta a fost mai mult de un sfert de secol de când acesta a fost remodelat. Lucru care ne-a lovit cel mai mult în legătură cu piatră și cadru structura cu doua etaje a fost că a fost atât de mult diferit decât casele moderne, într-o subdiviziune ce a fost răsărit din apropiere. Această casă a avut caracter extraordinar.

constructie-casa-39

Eu nu sunt un decorator și va fi primul să-l recunosc. Personal, nu am văzut ce era în neregulă cu a pune un scaun sac de fasole portocaliu în camera de zi. Cred că a fost ceva despre stil tradițional și un accent pe verde pădure. Soția mea este doar marginal mai bine la decorarea acasă decât mine, dar ea categoric aruncat sacul de fasole.

Din fericire, avem un prieten de familie, care este un geniu aproape cu idei de decorare. Ea poate scoate un produs din coșul de gunoi și le-a pus împreună în așa fel încât Case mai bună și Gardens le-ar include intr-un layout facilitate pictorial. Acasă Dicor este un hobby pentru ea și ea a sarit la posibilitatea de a-și asuma provocarea de a noua noastră casă veche. Am întrebat-o despre sac de fasole și a primit doar o privire rece în răspuns.

Scopul nostru a fost de a decora proiecte case un pic diferit. Ne-am dorit să reflecte caracterul său. Am vrut proiecte case sa fie doar un pic diferit. Ne-am dorit o altfel, dar nu prea diferite. Nu am fost la punctul de ecrane japoneze și de relaxare ne cu perne pe podea. Am sunat pe prietenul nostru pentru a ajuta.

Când prietenul nostru a ajuns la sala de mese, ea a sugerat jaluzele romane, de asemenea, numit nuante romane. Ea a bifat motivele.

+ În primul rând, acestea au fost elegant si diferit. Tesatura de nuante ar putea fi făcute din același material ca și fața de masă și ar merge bine cu antic set sala de mese nostru.

+ În al doilea rând, sala de mese a casei vechi a avut ferestre de dimensiuni non-standard. După măsurarea ea a anunțat că va fi greu de găsit perdele sau jaluzele pentru a le potrivi. Jaluzele, perdele sau jaluzele ar trebui să fie făcute la comandă.

+ În al treilea rând, proiecte case are frumos din lemn de stejar nativ. Tocmai am terminat de separare straturi de vopsea acumulate pe parcursul secolului trecut. Lemnul a fost condiționată, sigilat și terminat. Ea a avut granulare frumos. Noi nu am vrut să-l acopere cu perdele sau draperii.

+ În cele din urmă, ea le-ar putea face și ne salva niște bani. Ea este foarte talentat la a face perdele și nuanțe.

Aceste motive suna bine pentru mine. Mai ales ultima. Când te iau pe proiectul de cumpararea si restaurarea-o proiecte case veche, economisirea de bani devine un adevărat test.

O descriere a Umbrelor romane

O umbră roman este un dreptunghi de material care poate fi redus la voință. Ea se ridică în chiar falduri. Aceste pliuri sunt create printr-un sistem de inele, sfoară si dusumea orizontale. În cazul în care umbra este coborât complet în jos este un panou plat, cu toate că unele stiluri avea mici pliuri la fiecare Batten. Nuanța atârnă de o placă atașată la partea de sus a cadrului ferestrei și atârnă în cadrul ferestrei. Aceasta placa se poate fixa pe perete deasupra ferestrei, dacă se dorește.

Prietenul nostru a ales sa se alinieze panourile de nuante noastre. Ea a făcut acest lucru pentru a oferi o izolare suplimentară pentru ferestre. Vânturile de iarnă amare, cunoscute pentru a matura peste câmpurile și pădurile în partea noastră de lume, zornăie ferestrele și atrage caldura din chiar cele mai bune construite casele. Nuante aliniat fost doar una mai barieră pentru a ajuta la menținerea temperaturii interioare.

În cazul în care v-ar putea le folosesc

Roman nuanțe pot fi utilizate în aproape orice cameră în care s-ar putea lua în considerare mini jaluzele sau un alt tip de umbra sau orb. Ele pot fi făcute din aproape orice material și nici să fie căptușite sau necăptușit. Ca sheers, ele pot fi folosite în combinație cu draperii pentru a se obține o sala de mese formale și notă specială de har. Într-un dormitor ele sunt excelente pentru întunecare cameră și a vieții private.

Prietenul nostru a fost în măsură să facă nuante de ferestrele noastre sala de mese. Ei au spânzurat în falduri aproximativ opt centimetri lățime, care sunt la fel de lat ca și cum ați dori. Cu toate că nu am făcut-o anterior știu ce au nuante romane, am aflat că au fost zeci de modele disponibile pentru a le face. Ca o favoare, cred, mi sa cerut pentru gândurile mele pe care model de a alege. (Sugestia mea a fost îndepărtat imediat. Cred că aterizat lângă punga de fasole.)

Oricine cu o mașină de cusut și un pic de talent pot face propriile nuante romane. Pagina de start decorarea cărți, reviste și site-uri au modele disponibile, la fel ca centre de aprovizionare de cusut. Nu este necesară talent cu o mașină de cusut, desigur. Există, de asemenea, o serie de magazine si e-magazine care au aceste nuante de vanzare in dimensiuni standard sau personalizate și în alegerea dumneavoastră de tesaturi si culori.

Când prietenul nostru a fost făcut cu decorarea sala de mese și agățat creatiile sale umbră, efectul a fost exact ceea ce ne-am dorit. Camera avea un simt bogat sa-l că a mers perfect cu stilul casei vechi și mobilierul ne-am pus în ea. Blind-urile romane au fost ochi prinderea și diferit fără a fi ciudat sau nelalocul lui. Vizitatori pentru prima dată prinde întotdeauna pentru un al doilea aspect și să le complimentat, care frumos.

Între timp, m-am ascuns scaunul sac de fasole în hambar vechi. Trebuie să recunosc că nu a mers cu Dicor acasă actual, dar nu se știe niciodată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *